Crunchygranola.nl > Over crunchygranola.nl > Contact

Contact

Hai!

Christel, granolafan sinds jaren, aangenaam!

Ik ben fan van granola’s die lekker zijn, anders-dan-anders, goed crunchy, gezond en vullend. En alle Crunchy Granola’s die je op deze site kunt vinden moeten aan deze eisen voldoen. Uiteraard!

Ik ben op de achtergrond nog steeds bezig met het bedenken van nieuwe recepten voor Crunchy Granola’s. Als er een nieuw succesrecept ontstaat dat óok nog goedgekeurd wordt door een partij kritische proeftesters, dan komt ‘ie zeker op de site.

Hoe het allereerste Crunchy Granola recept en deze site het levenslicht zagen kun je elders lezen. Wie er achter deze site zit zie je hier:

Crunchy Granola’s Christel

Nieuwe recepten in je mailbox?

Wil je graag een bericht in je mailbox bij de introductie van de nieuwste Crunchy Granola-telg? Stuur een mailtje naar subscribe@crunchygranola.nl en ik houd je op de hoogte. Je e-mailadres zal alleen gebruikt worden om je te attenderen op nieuwe recepten en andere nieuwe informatie op de site, verder niet!

Nieuwe inspiratie en anderszins goede ideeën zijn ook hartstikke welkom, dus heb je zin om iets te delen: leuk! Stuur me een mailtje: info@crunchygranola.nl. Wil je iets vragen of berichten, dan kan dat ook via dit mailadres.

En dan nog even dit:

De recepten, foto’s en alle andere content zijn met liefde ontwikkeld om te kunnen delen met jou en een ieder. Zou je iets van de site willen overnemen, dan vind ik dat een eer. Maar vraag eerst even toestemming voor je iets gebruikt. Mail me via info@crunchygranola.nl en dan kletsen we erover!