Crunchygranola.nl > Over crunchygranola.nl > Het idee achter deze site

Het idee achter deze site

Granolarecepten, anders dan anders

Na flink wat geëxperimenteer had ik een handjevol granolarecepten ontwikkeld waar ik helemaal niets meer aan wilde veranderen: die waren goed, die waren lekker! En weer eens wat anders. Ik liet ze proeven aan vrienden en familie. Ze oordeelden enthousiast, en niet alléen omdat ze vrienden en familie zijn, zo verzekerden ze me.

Zo ontstond het vermoeden dat er wel meer mensen blij zouden kunnen worden van deze ‘anders-dan-anders-granola’s’ . Waarom de recepten dan niet delen? Precies! En met dat idee begon deze site. Met recepten voor bijzondere en -heel belangrijk- lékkere Crunchy Granola’s, die ook nog eens gezond en voedzaam te noemen zijn. Persoonlijk vind ik dat laatste een belangrijk pluspunt. Uiteraard ben ik me er van bewust dat er al vele granolarecepten te vinden zijn op het internet. Heb ik het idee dat deze recepten nog iets kunnen toevoegen dan? Ja, blijkbaar wel, haha!

Goede ingrediënten, goede bereiding, goede granola

De reden hiervoor zit ‘m onder meer in de ingrediënten. Ik vertel hier meer over de ingrediënten, dus daar ga ik nu niet uitgebreid op in. Wat ik nog wél wil zeggen: de combinatie van kwalitatief goede en gezonde ingrediënten, de weer-eens-wat-anders-dan-anders-combinaties en de manier van bakken maken ieder van deze granola’s tot een feestje. Voor iedere dag, of bijzondere gelegenheden, dat is uiteraard aan jou.

En experimenteer er rustig op los!

Over combinaties gesproken: zoals gezegd is er veel geëxperimenteerd en zijn er veel verschillende ingrediënten bij elkaar gevoegd, met de recepten op deze site als resultaat. Maar dat betekent niet dat er geen andere fantastische combinaties te vinden zijn. En daarbij: de recepten zijn natuurlijk in eerste instantie gevormd naar mijn eigen smaak, en die kan weer anders zijn dan jóuw smaak. Wat ik maar wil zeggen: doe vooral je eigen ding. En heb je een gouden vondst ontdekt? Laat het me weten! Het is altijd leuk om elkaar te inspireren!